2 april, 2019

Hermods

Brismo AB har tagit steget in distansundervisningen

Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Varje år hjälper vi över 70 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vår vision är att vara ledande inom sysselsättning, integration och utbildning. Brismo AB är ett ovärderligt kompetensnätverk för oss.

Tommy Brimso är en mycket erfaren utbildare hos oss på yrkeshögskolan. Han är driven och lägger alltid in en extra växel i varje fas av sitt uppdrag. Nyligen tog han steget in i distansundervisningen hos Hermods och i samband med det omarbetade han hela sitt utbildningsmaterial och anpassade sin pedagogik med stort engagemang.

Höga kursutvärderingar

Tommy vinner förtroende hos människor på alla nivåer, han sprider positiv energi och får alla att känna sig sedda. Detta är särskilt tydlig genom de kursenkäter vi gjort genom åren, Tommy får fina omdömen och höga betyg från våra studerande.

Det nätverk vi åtnjuter genom Brismo AB är ovärderligt och Tommy är alltid generös med att dela kontakter och kunskaper från sitt utmärkta kompetensnätverk.

Det är alltid ett nöje att ha Tommy hos oss och jag ger honom mina helhjärtade rekommendationer!