15 april, 2020

IT-tjänster från Brismo

Idag är hela vår värld uppbyggd kring IT och IT-system som ska fungera sömnlöst. Vi digitaliserar för att öka vår lönsamhet, öka effektiviteten och kunna växa. IT-systemen ska underlätta för verksamheten men tyvärr har digitaliseringen ibland medfört en motsatt effekt. Frågan är vad som egentligen fungerar ihop. Idag är en av de stora frågorna säkerhet. Så hur ska man tänka kring IT och IT-säkerhet? Ja det är frågor som vi kan svara på och även lösa. Vi på Brismo kan hjälpa er med en komplett IT-lösning för era behov, som matchar era krav och mål för hela er affärsprocess.

IT är allt från skrivaren, TV:n i fikarummet och projektorn i konferensrummet till telefoner, datorer och surfplattor. Inte minst handlar det om hur man lagrar och hanterar all information. Finns det säkerhetskopior på allt och hur lagras de? Vågar vi lita på molntjänster som ofta haft läckor? Hur krävande är det att drifta någon lösning själv? Hur tänker era medarbetare när det kommer till säkerhet? Hur hanterar de företagets datorer och telefoner? Alla dessa frågor är viktiga i dagens allt mer digitalisera värld. Där kan vi hjälpa till att reda ut allt som en del i er affärsutveckling.

Brismo kan hjälpa er med en förflyttning mot en ökad lönsamhet genom en helhetslösning för er IT. Kontakta oss för mer information:

    Tillbaka till Affärsutveckling